Wat kunnen wij voor u betekenen?

spoed kaakchirurg den haag

Wij vinden persoonlijke zorg, door een betrokken en deskundig team belangrijk.  Ons team behandelt en begeleidt u gedurende het hele behandeltraject en wij zullen er alles aan doen om uw behandeling in een prettige sfeer te laten verlopen. Wij werken vanuit een kleinschalige praktijk waar de lijnen kort zijn waardoor wij de zorg voor u optimaal kunnen organiseren.

Ons team, altijd professioneel!

In Amsterdam, Den Haag, Dordrecht en in Gouda zult u te maken hebben met een zeer ervaren kaakchirurg en een professioneel team dat volledig op elkaar is ingespeeld en voor u klaarstaat !

PATIËNTINFO VERWIJZING NAAR KAAKCHIRURG -KAAKCHIRURGIE365 

U heeft een verwijzing voor de kaakchirurg ontvangen van uw tandarts, huisarts, medisch specialist. Op deze pagina leest u hoe u een afspraak bij ons krijgt en hoe de verdere procedures zijn.

UW VOORDEEL

Bij ons zijn de wachttijden zeer kort en u kunt bij ons vaak snel terecht. Niet de omslachtigheid en lange wachttijden van een ziekenhuis, wél op korte termijn de specialistische hulp van een ervaren en kundige kaakchirurg.

spoed kaakchirurg amsterdam

AFSPRAAK MAKEN

Uw verwijsbrief wordt per beveiligde mail doorgestuurd naar de afdeling Kaakchirurgie365. De verwijsbrieven die daar binnenkomen, worden van maandag t/m donderdag verwerkt. Voor u betekent dit dat u op deze dagen tussen 09.00 uur en 12.00 uur van ons een telefoontje kunt verwachten om een afspraak in te plannen bij onze kaakchirurg.

Heeft u al een verwijsbrief gekregen? Via deze link kunt u deze brief eenvoudig uploaden en naar ons mailen

KOSTEN & VERGOEDING KAAKCHIRURGIE

Kaakchirurgie valt onder medisch specialistische gezondheidszorg. De behandelingen die door een kaakchirurg worden uitgevoerd, worden doorgaans volledig vergoed vanuit de basisverzekering (u dient nog wel rekening te houden met het verplichte jaarlijkse eigen risico van €385, of meer wanneer u voor een vrijwillig hoger eigen risico heeft gekozen).

GEEN AANVULLENDE TANDARTSVERZEKERING NODIG

Omdat de behandeling wordt vergoed vanuit de basisverzekering, hoeft u geen aanvullende tandartsverzekering in uw pakket te hebben om in aanmerking te komen voor deze vergoeding. Als u wel een tandartsverzekering heeft dan hoeft u deze dus niet aan te spreken. Uw ruimte blijft intact.

HET WERKT ALS VOLGT

1- Nadat wij u hebben gebeld voor het maken van een afspraak bij onze kaakchirurg, ontvangt u van ons een bevestigingsmail met daarin de kostenbegroting met de geschatte kosten voor uw behandeling. 

2- Op de dag van uw afspraak, na afloop van uw behandeling betaalt u uw nota via PIN / Creditcard bij onze balie. U ontvangt uw betaalde nota plus een betaalbewijs. Deze nota dient u zelf in bij uw zorgverzekeraar (vaak kan dat heel eenvoudig door middel van een foto van de factuur te mailen naar uw zorgverzekeraar).

3(*)– Dit wordt door uw verzekeraar vaak dezelfde week nog verwerkt en krijgt u bericht over uw vergoeding. Het bedrag zal dan verrekend worden met uw eigen risico. In het geval u dit al volledig heeft verbruikt zult u een restitutie krijgen van uw zorgverzekeraar.

*)Voor implantologie en tandvleesbehandelingen gelden andere vergoedingsvoorwaarden. Informeer bij ons. 

Iets niet duidelijk? Of wilt u meer informatie? 

U kunt ons altijd bellen of e-mailen.

Bellen kan van maandag t/m donderdag van 9.00 tot 17.00 uur via 085-0819440

Liever e-mailen? Dat kan via info@kaakchirurgie365.nl